δίπλωμα μηχανής

Τι θα γίνει με τις εξετάσεις οδήγησης στο Ηράκλειο

Περισσότεροι από χίλιοι είναι οι υποψήφιοι που περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης στο Ηράκλειο.

Με τη χθεσινή απόφαση των εκπαιδευτών οδηγών της πόλης για αναστολή του αποκλεισμού του Μηχανολογικού, η κατάσταση έχει ως εξής:

Μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη και με σκοπό να εξυπηρετηθούν κάποιες έκτακτες περιπτώσεις, από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου και έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα διενεργηθούν εξετάσεις οδήγησης στο Ηράκλειο.

Με την παραπάνω πρόταση συμφώνησαν οι εκπαιδευτές οδηγών του Ηρακλείου με μοναδικό στόχο να εξυπηρετήσουν συμπολίτες που το δίπλωμα τους είναι απαραίτητο για την εργασία τους, είτε η καρτέλα τους (ΔΕΕ) λήγει άμεσα και θα χρειαστεί να πληρώσουν για την επανέκδοση της.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η απόφαση των εξεταστών οι οποίοι δέχτηκαν να εξυπηρετήσουν αυτές τις έκτακτες περιπτώσεις εντός του ωραρίου εργασίας τους, παρά το γεγονός ότι η απουσία τους θα επιβαρύνει περαιτέρω τις καθημερινές υποχρεώσεις της Υπηρεσίας.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τις 3 Ιουνίου θα βρεθεί λύση, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι υποψήφιοι οδηγοί που βρίσκονται στην αναμονή εδώ και τρεις μήνες.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση