Διαβεβαιώσεις για επανεκκίνηση των εξετάσεων – Παράταση για τις ληγμένες ΔΕΕ

Σύμφωνα με ανακοίνωση την Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης η λύση στο πρόβλημα των εξετάσεων οδήγησης θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτών στηρίζεται στις διαβεβαιώσεις της υφυπουργού κυρίας Χρυσοβελόνη ότι οι εξετάσεις θα επανεκκινήσουν είτε με τροπολογία που είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη βουλή μέσα στην εβδομάδα, είτε με τη δημιουργία ενός νέου νομοθετικού πλαισίου που θα επιφέρει αλλαγές στο σύστημα εξετάσεων.

Παράλληλα το υπουργείο δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί παράταση στις ΔΕΕ (καρτέλες) των υποψηφίων που έληξαν κατά τη διάρκεια της αποχής των εξεταστών.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Μετά από την συνάντηση που είχαμε την 3η Ιουνίου 2016 με την Υφυπουργό κα Χρυσοβελόνη και με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΜΕ για την αποχή των εξεταστών, μας διαβεβαίωσαν ότι μέχρι  το τέλος της επόμενης εβδομάδος θα έχουμε απάντηση από την  τροπολογία, η οποία σήμερα που μιλάμε είναι έτοιμη και έχει πάει για κατάθεση στη Βουλή.

Εάν η απάντηση είναι αρνητική η κα Υφυπουργός μας διαβεβαίωσε ότι αμέσως μετά θα έχουμε νέα συνάντηση για να επιλύσουμε το θέμα φτιάχνοντας πλέον νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Μόλις τελειώσει το πρόβλημα με τις εξετάσεις των υποψηφίων, όπου θα έχουμε πλέον συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης θα βγάλει απόφαση για την παράταση των ληγμένων ΔΕΕ».

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση