Περηφάνια για τους δύο μαθητές της σχολής μας!

Την τιμητική της είχε η σχολή οδηγών KastrinakisL.gr στην φετινή Ανάβαση Βραχασίου αφού δύο μαθητές μας συμμετείχαν σε αυτή και μάλιστα με επιτυχία!

Ο Γιάννης Καφετζάκης και ο Δημήτρης Δαμιανάκης βρέθηκαν στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία, αυτή των 1600cc, στην Ανάβαση Βραχασίου που διοργανώθηκε από τον Α.Ο.Κρήτης την περασμένη Κυριακή 24/6.

Ο Γιάννης έχει πίσω του μία διεθνή καριέρα σε αγώνες μονοθεσίων  και πλέον ασχολείται με τους αγώνες αυτοκινήτων ερασιτεχνικά σε τοπικό επίπεδο. Η κύρια ασχολία του είναι η γυμναστική και μπορείτε να τον βρείτε στο STEEL HOUSE GYM. Στον αγώνα της Κυριακής παρά τη μεγάλη του αποχή από τα αγωνιστικά δρώμενα κατέκτησε τη 2η θέση στην κλάση Α6 και την 3η στα 1600cc.

Για τον Δημήτρη ήταν ο πρώτος του αγώνας. Έχει οικογενειακή παράδοση στους αγώνες και αυτό ίσως του δημιούργησε ένα επιπλέον άγχος στην αρχή της προσπάθειάς του. Πάντως η ζωή του είναι γύρω από τους τέσσερις τροχούς αφού είναι μηχανικός αυτοκινήτων και επαγγελματίας οδηγός. Στην παρθενική του εμφάνιση κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση της Ε10 και στην 10η στα 1600cc.

Η γνωστή και πάγια θέση μας είναι ότι: « Η γρήγορη οδήγηση είναι αποδεκτή μόνο μέσα στο αυστηρό πλαίσιο και τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό» και όταν οι μαθητές μας ακλουθούν αυτό το δρόμο έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια Γιάννη και Δημήτρη!

 

Τα αποτελέσματα του αγώνα αναλυτικά: