Γνωρίστε την ομάδα μας

Μάνος Καστρινάκης

Μάνος Καστρινάκης

Εκπαιδευτής

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο όταν τα αυτοκίνητα έκαιγαν σούπερ! Έγινε εκπαιδευτής το 2003 περνώντας πρώτος τις εξετάσεις του Yπουργείου Μεταφορών. Όταν δεν κάνει μαθήματα οδήγησης, γράφει για αυτοκίνητα στο CretePlus.gr και όταν δεν γράφει, μιλάει για αυτά στον ΣΠΟΡ FM 87,6. Στον ελεύθερο χρόνο που του απομένει συμμετέχει σε αγώνες ράλι, κάνει εκδρομές με μοτοσικλέτα και γενικά ψάχνει αφορμή για να είναι στο δρόμο.

Γιώργος Φωτάκης

Γιώργος Φωτάκης

Εκπαιδευτής

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο πάνω-κάτω την ίδια χρονολογία με τον προηγούμενο. Από μικρός είχε την τάση να περνάει ατελείωτες ώρες στο αυτοκίνητο του πατέρα του και κατέληξε να γίνει εκπαιδευτής το 2005. Πριν από αυτό ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τομέα των ασφαλειών, ενώ για να έχει πιο σφαιρική άποψη για το αντικείμενο σπούδασε και μηχανικός αυτοκινήτων.

Μιχάλης Τζωρτζάκης

Μιχάλης Τζωρτζάκης

Εκπαιδευτής

O πρεσβύτερος. Μικρός το όνειρο του ήταν ένα κουρσάκι Velosolex δεκατάχυτο, που στα μάτια του φάνταζε κάτι σαν Yamaha R1, στη συνέχεια «τσιμπήθηκε» με το 1200άρι VW του θείου του με άσπρο κοκάλινο τιμόνι . Κυκλοφορούσανε και κάτι κομψές Φλορέτες μαζί με λίγες 250αρες BMW, δεν ήθελε και πολύ, κόλλησε και αυτός το μικρόβιο της οδήγησης, το οποίο μεταδίδει στους μαθητές του από το 2003.

Μαρία Καστρινάκη

Μαρία Καστρινάκη

Γραμματειακή υποστήριξη

Γεννήθηκε πολύ αργότερα από τους υπόλοιπους στον… Χάνδακα και αυτή. Σπούδασε βιβλιοθηκονομία στο Τ.Ε.Ι. Διοίκησης και Οικονομίας της Αθήνας για αυτό έχει αναλάβει τον οργανωτικό τομέα της σχολής. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλισης οχημάτων ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

Αυτή είναι η ομάδα μας. Σας είπαμε ότι θα θέλαμε να δουλέψουμε για σας; Επικοινωνήστε μαζί μας