Οι καλύτεροι Κρητικοί οδηγοί στην κοπή πίτας του Α.Ο.Κ

Κοπή πίτας αλλά και βράβευση για δύο κρητικά πληρώματα που διακρίθηκαν σε πανελλήνιο επίπεδο περιελάμβανε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης.

Το ραντεβού των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού πραγματοποιήθηκε στον εστιατόριο Tullio Pizza & Pasta στην παραλιακή του Ηρακλείου. Εκεί βρέθηκε σχεδόν το σύνολο των ηρακλειώτικων πληρωμάτων αλλά και αρκετοί φίλοι του σπορ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν δύο πληρώματα που τη χρονιά που πέρασε κέρδισαν τίτλους τρέχοντας με τα χρώματα του Α.Ο.Κρήτης. Συγκεκριμένα οι Γ. Αναπολιωτάκης – Θ. Τσιούκας που κατέκτησαν το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και τα αδέρφια Κτιστάκη, Δημήτρης και Μάνος, που κέρδισαν τον αντίστοιχο τίτλο στην F2.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  ο πρόεδρος του Α.Ο.Κρήτης κ. Μάνος Δημητρίου επισήμανε ότι το φετινό επετειακό Ράλλυ Κρήτης που θα διεξαχθεί στις αρχές Απριλίου θα είναι ο πρώτος αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχει και νυχτερινή ειδική διαδρομή μετά από πολλά χρόνια στον αγώνα.

Για την ιστορία το τυχερό φλουρί «έπεσε» στον παλιό και ιδιαίτερα αγαπητό αγωνιζόμενο κ. Γιάννη Σηφάκη.