Oι Κρητικοί της Ανάβασης Διονύσου

Με δύο Κρητικούς οδηγούς μεταξύ των εκατόν πέντε συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Ανάβαση Διονύσου.

Τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κρήτης θα εκπροσωπήσουν οι Γιώργος Δήμου με VW Polo A/5 από το σωματείο ΑΣΗ και ο Γιώργος Φωτάκης του Αγωνιστικού Ομίλου Κρήτης με Citroen Saxo A/6.

Η Ανάβαση Διονύσου αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων και τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής”  .

Λόγω της ιδιομορφίας της διαδρομής, οι προσβάσεις για τους θεατές είναι μόνο δύο, η πρώτη από την Αφετηρία στην περιοχή της Ανατολής (με κατεύθυνση από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο) και η δεύτερη από τον Τερματισμό στην περιοχή του Αγίου Πέτρου (με κατεύθυνση από Άγιο Πέτρο προς Νέα Μάκρη). Για αυτό το λόγο και για τη διευκόλυνση των θεατών, θα υπάρχει πούλμαν για τη μεταφορά τους μέσα στη διαδρομή.

Το πρόγραμμα του αγώνα

Διοικητικός Έλεγχος / Έλεγχος Εξακρίβωσης αυτοκινήτων: Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στα γραφεία του Σωματείου (Κύπρου 76, Περιστέρι) από 15:00 – 22:00. Για οδηγούς της περιφέρειας το Σάββατο το πρωί  στο χώρο των πιτς 07:30-09:30

Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 23 Απριλίου ώρα 10:00 (Νέα Μάκρη από την Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο)

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 24  Απριλίου ώρα 10:00 (Νέα Μάκρη από την Ανατολή έως τον Άγιο Πέτρο)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 24 Απριλίου (μία ώρα μετά την Δημοσίευση των αποτελεσμάτων στην Νέα Μάκρη)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση